Kahramanmaraş'ta Su Arızası Çalışmasında Elektrik Faciası: İşçi Hastaneye Kaldırıldı
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş'ta su arızası çalışması sırasında elektrik akımına kapılan işçilerden biri yaralandı. Olayla ilgili teknik inceleme başlatıldı.
Kahramanmaraş'ta su arızası çalışması sırasında elektrik akımına kapılan işçilerden biri yaralandı. Olayla ilgili inceleme ve soruşturma sürüyor.
Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde altyapı çalışması sırasında yaşanan iş kazası paniğe neden oldu. Su arızasını gidermek için görev yapan iki işçi elektrik akımına kapılırken, bir işçi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Olay, Şazibey Mahallesi Nakliyatçılar Sitesi yakınında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir iş yerinin önündeki kaldırımda su hattındaki arızayı gidermek amacıyla çalışma yürüten ekip, henüz belirlenemeyen bir nedenle elektrik akımına maruz kaldı.
İşçilerden biri refleksle geri çekilerek akımdan kurtulmayı başarırken, diğer işçi akımın etkisiyle yere düştü. Olayı gören çevredeki vatandaşlar, vakit kaybetmeden müdahale ederek yaralı işçiyi güvenli bölgeye aldı ve durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.
Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaralı işçiye ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi. Ardından ambulansla hastaneye sevk edilen işçi tedavi altına alındı.
Kazanın ardından bölgede güvenlik önlemleri artırılırken, elektrik akımına neden olan arızanın tespit edilmesi için teknik inceleme başlatıldı. Yetkililer, olayın tüm yönleriyle araştırıldığını ve soruşturmanın sürdüğünü açıkladı.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor
Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.