Kahramanmaraş’ta Sokak Ortasında Saldırı: Göğsünden ve Bacağından Bıçaklandı
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Elbistan’da bıçaklı kavga: Göğüs ve bacak bölgesinden yaralanan 40 yaşındaki adamın hayati tehlikesi bulunuyor.
Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde iki kişi arasında çıkan bıçaklı kavgada bir kişi ağır yaralandı. Göğüs ve bacak bölgelerinden bıçaklanan şahıs hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olay, Elbistan Sanayi Sitesi içerisinde bulunan 9013. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 40 yaşındaki A.G. ile kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Sözlü başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.
Kavga sırasında saldırgan, A.G.’yi göğsünden ve bacaklarından birden fazla kez bıçakladı. Aldığı bıçak darbeleri sonucu yere yığılan A.G. ağır şekilde yaralandı.
Olayın ardından saldırganın bölgeden kaçtığı öğrenildi. Çevrede bulunan vatandaşlar yaralıyı kendi imkânlarıyla Elbistan’daki özel bir hastaneye götürdü. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı, ileri tedavi için Elbistan Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
Yetkililer, yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu belirtirken polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. Kaçan şüphelinin yakalanması için geniş çaplı çalışma yürütüldüğü bildirildi.
İlginizi Çekebilir
KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai
KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.