Kahramanmaraş'ta Sanayi Sitesinde Yangın Alarmı: Otomobilde Maddi Hasar Oluştu
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan Yeni Sanayi Sitesi'nde, bir LPG'li otomobilde çıkan yangın kısa süreli paniğe neden oldu.
Edinilen bilgilere göre, araç tamir için bırakılmışken bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın başladı. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine Kahramanmaraş İtfaiyesi ekipleri hızla olay yerine sevk edildi.
İtfaiye ekiplerinin zamanında ve etkili müdahalesi sayesinde yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Yangın sırasında herhangi bir yaralanma yaşanmazken, otomobilde maddi hasar meydana geldi.
Olayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı ve yangının çıkış nedeni araştırılıyor. Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü ve itfaiye ekipleri tarafından yapılan açıklamada, çevre güvenliğinin sağlandığı ve herhangi bir can kaybının yaşanmadığı belirtildi.
İlginizi Çekebilir
KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai
KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.