© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş’ta Ramazan Konseri: Mustafa Cihat Sahne Aldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Ramazan etkinlikleri çerçevesinde sahne alan sevilen sanatçı Mustafa Cihat, müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Konser boyunca birbirinden özel eserleri seslendiren sanatçı, Ramazan ayının manevi iklimini müziğiyle yansıttı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Ramazan etkinlikleri çerçevesinde sahne alan sevilen sanatçı Mustafa Cihat, müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Konser boyunca birbirinden özel eserleri seslendiren sanatçı, Ramazan ayının manevi iklimini müziğiyle yansıttı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının manevi atmosferini pekiştiren etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenen musiki dinletisinde, sevilen sanatçı Mustafa Cihat, Kahramanmaraşlılarla buluşarak gönüllere hitap etti.

Ramazan etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen konserde Mustafa Cihat, seslendirdiği ezgi ve ilahilerle dinleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Programa, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Salon tamamen dolarken, etkinliği ayakta takip edenler dahi oldu. Konser boyunca birbirinden özel eserleri seslendiren sanatçı, Ramazan ayının manevi iklimini müziğiyle yansıttı. “Şefkatli Ramazan”, “Seni Anlatamam”, “Amenna”, “Onlar Öndeler”, “Gül Ahmed’im”, “Hamza Yürekliler” ve “Lila” gibi sevilen eserleriyle dinleyicileri adeta mest eden Cihat, izleyicilerden büyük alkış aldı. Sanatçının güçlü sahne performansı ve içten yorumları, izleyicileri derinden etkiledi. Konser boyunca katılımcılar da eserlere eşlik ederek manevi bir atmosfer oluşturdu. Etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi ve sanatçı Mustafa Cihat’a teşekkür etti.
 

İlginizi Çekebilir

KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai

KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

TÜM HABERLER