© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş’ta Poligon Hırsızlığı: 16 Yaşındaki Çocuk Kaçtı!

Kahramanmaraş’ta film gibi hırsızlık! 16 yaşındaki şüpheli poligondan silah çalıp Ahır Dağı’na kaçtı. Polis ekipleri arama çalışmalarını sürdürüyor.

Kahramanmaraş’ta 16 yaşındaki yabancı uyruklu H.E., kısa sürede farklı noktalarda işlediği hırsızlık girişimleriyle polisi alarma geçirdi.

Dulkadiroğlu ilçesindeki bir poligona giren H.E., içeriden iki tabanca ve 300 mermi çalarak kayıplara karıştı. Olay sonrası polis ekipleri güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek şüphelinin eşkalini belirledi.

Şüpheli, daha sonra bir otomobil bayisine girerek araç çalmaya teşebbüs etti. Başarısız olan girişimin ardından bayiye zarar veren H.E.’nin Ahır Dağı eteklerine doğru kaçtığı tespit edildi. Burada da bazı bağ evlerine girmeye çalıştığı güvenlik kameralarına yansıdı.

Polis ekipleri, genç şüphelinin yakalanması için şehir merkezi ve dağlık bölgede yoğun operasyon başlattı.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor

Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.

TÜM HABERLER