Kahramanmaraş'ta Otomobil Tır Dorsesine Saplandı! Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Dulkadiroğlu’nda otomobil park halindeki tır dorsesine çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı, bir kişinin durumu ağır.
Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralanırken, olay yerine sevk edilen ekipler zamanla yarıştı. Kazada yaralanan kişilerden birinin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Kaza, Doğukent Mahallesi çevresinde bulunan Kuyumcukent Kavşağı güzergâhında yaşandı. Seyir halindeki otomobil, yol kenarında park edilmiş durumda bulunan tır dorsesine büyük bir hızla çarptı.
Çarpışmanın ardından araçta bulunan kişiler yaralanırken, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. Olay yerine ulaşan ekipler, yaralılara ilk müdahaleyi kaza mahallinde gerçekleştirdi.
Daha sonra ambulanslarla hastaneye kaldırılan yaralıların tedavisine başlanırken, doktorlardan alınan ilk bilgilere göre bir kişinin durumunun kritik olduğu belirtildi.
Polis ekipleri kaza alanında inceleme yaparken, olayın nasıl meydana geldiğinin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor
Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.