Kahramanmaraş’ta Minikler 23 Nisan’ı Şenliklerle Karşıladı
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, birbirinden eğlenceli ve öğretici etkinliklerle kutlandı. Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği program, yüzlerce çocuğa hem neşe hem de umut sundu.
Kahramanmaraş’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bu yıl renkli ve umut dolu etkinliklerle kutlandı. 6 Şubat depreminin ardından çocukların yüzünde yeniden gülümseme yaratmayı hedefleyen organizasyon, adeta moral kaynağı oldu.
Şehirde kurulan lunapark alanı, neşeli çığlıklarla şenlendi. Çarpışan arabalar, dönme dolap ve şişme oyun parkurları, çocukların doyasıya eğlendiği alanlara dönüştü. Yarışma bölgesinde ise küçükler arasında gerçekleşen tatlı rekabet izleyenleri hem eğlendirdi hem duygulandırdı.
Etkinliğe palyaçolar ve canlı müzik performansları neşe kattı. Jonglör şovları çocuklardan büyük alkış alırken, atölye alanlarında minikler kendi bilekliklerini tasarladı, yüz boyama etkinliğinde kahramanlara dönüştü.
Deneyap Atölyeleri de teknolojiye ilgi duyan çocukların ilgisini çekti. Burada gerçekleştirilen interaktif etkinliklerle çocukların bilim ve yenilikçilikle tanışmaları sağlandı.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği organizasyona Belediye Başkanı Fırat Görgel de katıldı. Başkan Görgel, çocuklara hediyeler dağıtarak onlarla birebir ilgilendi.
Etkinlikler 23 Nisan akşamına kadar devam edecek. Tüm aileler, çocuklarıyla birlikte bayramın coşkusunu paylaşmak için davet edildi.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor
Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.