© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş’ta Metruk Binada Ölü Bulunan Kişinin Kimliği Belli Oldu

Kahramanmaraş’ta metruk binada ölü bulunan kişinin 62 yaşındaki Osman Doğan olduğu belirlendi. Olayla ilgili cinayet soruşturması başlatıldı.

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde metruk bir binada meydana gelen olayda 62 yaşındaki Osman Doğan hayatını kaybetmiş halde bulundu. Vücudundaki darp izleri olayın cinayet olabileceği şüphesini güçlendirdi.

Olay, İsa Divanlı Mahallesi 5. Sokak üzerinde bulunan kullanılmayan bir binada meydana geldi. Çevredeki vatandaşlar, binada kanlar içinde hareketsiz yatan bir kişiyi fark ederek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

Sağlık Ekipleri Ölümü Tespit Etti

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrollerde yerde bulunan kişinin yaşamını yitirdiği belirlendi. Yapılan incelemede hayatını kaybeden kişinin 62 yaşındaki Osman Doğan olduğu tespit edildi.

Vücudunda Çok Sayıda Darp İzi Bulundu

Olay yerinde yapılan ilk incelemelerde Doğan’ın vücudunun çeşitli bölgelerinde ağır darp izlerine rastlandı. Bu bulgular, olayın bir cinayet olabileceği ihtimalini gündeme getirdi.

Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Doğan’ın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Kahramanmaraş Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis Faili Arıyor

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Mahallede güvenlik önlemleri alınırken, görgü tanıklarının ifadeleri alındı ve çevredeki güvenlik kameraları incelemeye alındı.

Polis ekipleri, Osman Doğan’ın ölümüne neden olan kişi ya da kişilerin tespit edilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor

Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.

TÜM HABERLER