Kahramanmaraş'ta Merkez Sağ Parti'den Yerel Strateji Toplantısı
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş’ta, Merkez Sağ Parti’nin ilçe teşkilatlarının güçlendirilmesi ve yerel çalışmaların değerlendirilmesi amacıyla bir toplantı düzenlendi. İl Başkanı Mehmet Yorulmaz’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, tüm ilçe başkanları katıldı.
Toplantıda, parti politikalarının sahada daha etkin bir şekilde uygulanması için yapılması gerekenler masaya yatırıldı. Mehmet Yorulmaz, yaptığı açılış konuşmasında, birlik ve beraberlik mesajı vererek şunları söyledi:
“Hepimizin ortak amacı, halkımıza en iyi şekilde hizmet etmek ve ülkemizi daha güçlü yarınlara taşımaktır. İlçe teşkilatlarımızın gayretleri bizim için büyük önem taşıyor. Bu toplantılar sayesinde hem fikir alışverişinde bulunuyoruz hem de geleceğe yönelik stratejilerimizi şekillendiriyoruz.”
İlçe başkanları, bölgelerindeki sorunları ve vatandaşların beklentilerini İl Başkanı Yorulmaz’a iletme fırsatı buldu. Ayrıca, ilk seçimlerde izlenecek yol haritası ve saha çalışmalarının detayları ele alındı.
Toplantı sonrası açıklama yapan Yorulmaz, “Bugün, partimizin Kahramanmaraş’taki gücünü bir kez daha ortaya koyduk. İlçelerimizle güçlü bir bağ kurarak halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
İlginizi Çekebilir
KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai
KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.