© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş'ta Kuvvetli Yağış Kapıda, Valilik Tedbir Çağrısı Yaptı

Valilikten Kahramanmaraş için kuvvetli yağış uyarısı geldi. Ani sel, su baskını ve ulaşımda aksamalara karşı vatandaşların tedbirli olması istendi.

Kahramanmaraş Valiliği, şehir genelini kapsayan kuvvetli yağış beklentisi nedeniyle yeni bir meteorolojik uyarı yayımladı. Açıklamada, hava koşullarının günlük yaşamı olumsuz etkileyebileceği belirtildi.

Valilikten paylaşılan bilgilere göre, 30 Ocak 2026 Cuma günü gece saatlerinden itibaren etkili olması beklenen yağışların, gün boyunca aralıklarla süreceği tahmin ediliyor.

Yetkililer; ani su baskınları, sel riski ve trafikte yaşanabilecek aksamalara karşı vatandaşların tedbirli davranması gerektiğini vurguladı. Açıklamada, özellikle sürücülerin dikkatli olması ve gerekli olmadıkça trafiğe çıkılmaması çağrısı yapıldı.

Kamu kurumlarının olası olumsuzluklara karşı hazırlıklarını tamamladığı belirtilirken, gelişmelerin resmi kanallar üzerinden takip edilmesi istendi.

İlginizi Çekebilir

KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai

KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

TÜM HABERLER