© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş'ta Kontrolden Çıkan Araç Takla Attı: 1 Ölü, 1 Yaralı!

Kahramanmaraş Elbistan'da Trafik Kazası: Bir Kişi Hayatını Kaybetti, Bir Kişi Ağır Yaralandı

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde Elbistan-Malatya karayolunda meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise ağır yaralandı. Elbistan’ın Özbek Mahallesi yakınlarında, A.S. yönetimindeki 23 FN 929 plakalı araç, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu kontrolden çıkarak takla attı.

Kaza sonucunda, araç sürücüsü A.S. ve yolcu koltuğunda bulunan 37 yaşındaki Hıdır Şahin ağır yaralandı. Kazayı gören diğer sürücüler hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bilgi verdi ve olay yerine sağlık, jandarma ve polis ekipleri hızla yönlendirildi. Yaralılara olay yerinde ilk müdahale yapıldıktan sonra, 112 Acil Servis ambulanslarıyla Elbistan Devlet Hastanesi’ne sevk edildiler.

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen, Hıdır Şahin kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Şahin’in cenazesi otopsi işlemleri için Kahramanmaraş Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Kazada ağır yaralanan sürücü A.S.’nin tedavisi hastanede sürerken, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Kazanın nedenleri ve sorumlularının belirlenmesi için yetkililer tarafından kapsamlı incelemeler devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor

Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.

TÜM HABERLER