© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş’ta Komşular Arasında Kavga: 1’i Ağır 3 Yaralı

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde komşular arasında yaşanan tartışma kısa sürede şiddetli bir kavgaya dönüştü.

Alınan bilgilere göre  Dönüklü Mahallesi'nde kırsal alanda yer alan bir müstakil evde meydana gelen olayda, iki aile arasında çıkan sözlü atışma sopa, kürek ve sandalyelerin kullanıldığı çatışmaya dönüştü. Kavgada 3 kişi yaralandı; yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, taraflar arasında bilinmeyen bir sebeple başlayan gerilim bir anda büyüyerek fiziksel saldırıya dönüştü. Olayın görüntüleri evdeki bir kişinin cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde, öfkeli bir şahsın av tüfeğini çıkardığı anlar da yer aldı.

Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Jandarma ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

İlginizi Çekebilir

KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai

KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

TÜM HABERLER