Kahramanmaraş'ta Kenevir Yetiştiren Şahıs Jandarma Tarafından Yakalandı
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde, jandarma ekiplerinin düzenlediği başarılı bir operasyon sonucunda, yasa dışı kenevir ekimi yapan bir şahıs yakalandı. Jandarma, Koçovası Mahallesi'nde D.K. isimli kişinin bahçesinde kenevir yetiştirdiğine dair aldıkları ihbarı değerlendirdi.
Alınan bilgielre göre jandarma, Koçovası Mahallesi'nde D.K. isimli kişinin bahçesinde kenevir yetiştirdiğine dair aldıkları ihbarı değerlendirdi.
Gerçekleştirilen adli arama sırasında, D.K.'nın evinde ve bahçesinde yapılan incelemede, bahçede 30 ila 60 cm boylarında toplam 7 kök kenevir bitkisi tespit edildi. Ele geçirilen kenevir bitkilerine el konulurken, D.K. hakkında yasa dışı kenevir yetiştirme suçundan soruşturma başlatıldı. Şahıs gözaltına alındı ve adli işlemler sürüyor.
Bu operasyon, Afşin’deki yasa dışı uyuşturucu üretimiyle mücadelede önemli bir adım olarak değerlendiriliyor ve jandarma ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele konusundaki kararlılığını bir kez daha gözler önüne seriyor.
İlginizi Çekebilir
KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai
KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.