© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş'ta Kara Kış Hazırlığı Başladı

Şehrin yüksek rakımlı bölgelerinde başlayan kar yağışının hayatı olumsuz etkilememesi adına Büyükşehir Belediyesi, 210 araç ve 250 personeliyle teyakkuza geçti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin yüksek rakımlı bölgelerinde etkisini hissettirmeye başlayan kar yağışıyla birlikte tedbirleri artırdı. Hayatın olumsuz etkilenmemesi ve trafikte aksamaların yaşanmaması adına muhtelif ilçe ve bölgelere 210 araç ve 250 personel konuşlandırılırken, bazı mahallelerde mücadele çalışmaları için teyakkuza geçildi. Dulkadiroğlu Başdervişli ve Çağlayancerit Soğukpınar mahallelerinde yer yer 5 santimetreyi bulan yağışlara karşın, hummalı çalışmalarla yollar ulaşıma açık tutuluyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, sorumluluk sahasında kapalı yolun bulunmadığı belirtilirken, sürücülerin kış lastiği kullanmasına yönelik uyarıda bulunuldu.

İlginizi Çekebilir

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı

İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.

SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi 

TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.

TÜM HABERLER