Kahramanmaraş'ta Kafa Kafaya Çarpışma: Otomobil Kamyonla Çarpıştı!
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş ile Kayseri arasındaki ana yolda meydana gelen çarpışma, yolda felç etkisi yarattı. Otomobilin direksiyon hâkimiyetini yitirmesiyle gerçekleşen kazada iki kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Kazanın adresi bu kez Kahramanmaraş-Kayseri hattı oldu. Görgü tanıklarının aktardığına göre, otomobil aniden savrularak karşı şeride geçti ve hızla gelen kamyonla çarpıştı. Kamyonun çarpışma etkisiyle yan yatması, çevredeki sürücüleri paniğe sürükledi.
Yaralanan iki kişi olay yerine gelen kurtarma ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkarıldı. İlk müdahale sağlık ekiplerince yapıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
Kazayla ilgili detaylı inceleme başlatılırken, yetkililer sürücülere yağışlı havalarda dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu.
İlginizi Çekebilir
KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai
KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.