Kahramanmaraş'ta İntihar Vakası: 17 Yaşındaki Genç Yaşamına Son Verdi!
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş’ın Afşin ilçesi Nadır Mahallesi, bu sabah kahreden bir intihar vakasıyla sarsıldı.
Edinilen bilgiye göre, 17 yaşındaki bir erkek öğrenci, yaşadığı sıkıntılar sonucu hayatına son verdi.
Trajedinin yaşandığı yerin, Nadır İlkokulu-Ortaokulu’nun önü olduğu bildirildi. Sabah saatlerinde okul yolunda yürüyen vatandaşlar, bir kişinin bayrak direğinde asılı olduğunu fark ederek olayı 112’ye ihbar etti.
Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık görevlileri, gencin yaşamını yitirdiğini belirledi. Cenaze, gerekli incelemelerin yapılması için Afşin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Savcılık tarafından başlatılan soruşturma sürerken, olayın ardında yatan nedenlerin ailevi sıkıntılar olduğu öne sürülüyor.
İlginizi Çekebilir
KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai
KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.