© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş'ta İlkokulda Yangın Çıktı, Öğrenciler Tahliye Edildi

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu’nda Gazipaşa Atatürk İlkokulu’nda çıkan yangın sonrası öğrenciler tahliye edildi, eğitim geçici olarak durduruldu.

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan Gazipaşa Atatürk İlkokulu’nda çıkan yangın, kısa süreli paniğe neden oldu. Daha önce okulda hissedilen ve kaynağı belirlenemeyen koku nedeniyle gündeme gelen okulda bu kez yangın alarmı verildi.

Edinilen bilgilere göre, okul binasının henüz tespit edilemeyen bir bölümünde yangın çıktı. Dumanı fark eden okul idaresi, öğrencileri hızla sınıflardan çıkararak güvenli alana yönlendirdi. Tahliye sırasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ekipleri, polis ve AFAD sevk edildi. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın büyümeden söndürülürken, okulda can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı bildirildi.

Yetkililer yangının çıkış nedenine ilişkin teknik inceleme başlatırken, okul binasında güvenlik değerlendirmesi yapılana kadar eğitime ara verildiği açıklandı.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor

Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.

TÜM HABERLER