Kahramanmaraş’ta Hastanede Şok Olay: Oğul, Hasta Babasına Saldırdı
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Elbistan’da hastanede tedavi gören 80 yaşındaki baba, oğlu tarafından darp edildi. Şüpheli tutuklandı, soruşturma sürüyor.
Elbistan ilçesinde bir hastanede yaşanan olay, hem sağlık çalışanlarını hem de kamuoyunu derinden sarstı. Tedavi altında bulunan 80 yaşındaki R.Y., ziyaretine gelen oğlu tarafından şiddete uğradı.
Olay, Elbistan Devlet Hastanesi’nde akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre H.Y. isimli şahıs, hasta yatağındaki babasıyla henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine H.Y., babasına fiziksel şiddet uyguladı ve boğmaya teşebbüs etti.
Durumu fark edenlerin ihbarı üzerine jandarma ekipleri kısa sürede hastaneye sevk edildi. Olay sırasında bir jandarma personelinin dışarıdan cep telefonu ile kayıt aldığı ve görüntülerde saldırı anlarının yer aldığı öğrenildi.
Gözaltına alınan şüpheli, ifadesinde babasının bakımını üstlendiğini ve olayın bir anlık öfke sonucu yaşandığını öne sürdü. Boğma kastı olmadığını savunan H.Y., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Mahkeme, şüphelinin tutuklanmasına karar verirken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor
Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.