Kahramanmaraş’ta edebiyat söyleşisi: Naime Erkovan okurlarıyla buluşacak
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 13 Mayıs Çarşamba günü saat 20.00’da “Yazarlığın Yasakları ve Tuzakları” konulu söyleşi düzenleyecek. TDV Kitabevi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek programda yazar Naime Erkovan, katılımcıları edebi bir yolculuğa çıkaracak.
UNESCO tarafından “Edebiyat Şehri” unvanına layık görülen Kahramanmaraş, kültür ve sanat alanındaki canlılığını Mayıs ayında da sürdürüyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Mevlâna İdris Kültür Sanat Sezonu etkinlikleri kapsamında, yazar Naime Erkovan, okurlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. 13 Mayıs Çarşamba günü saat 20.00’de TDV Kitabevi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek programda Erkovan, edebiyat meraklılarına hitap edecek.
“Yazarlığın Yasakları ve Tuzakları” başlığıyla düzenlenecek söyleşide, yazarlık sürecinin görünmeyen yönleri, üretim aşamasında karşılaşılan zorluklar ve edebiyat dünyasının dinamikleri kapsamlı şekilde ele alınacak. Katılımcılar, hem şiir hem de genel edebiyat üzerine derinlikli bir sohbetin parçası olma fırsatı yakalayacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, tüm edebiyatseverler programa davet edildi.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor
Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.