© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş’ta Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri Başladı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen “Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri” KAFUM’da başladı. Organizasyon, 9 Mayıs Cuma akşamına kadar ziyaretçilere açık olacak.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından Türkiye genelinde sürdürülen Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri programı, bu kez Kahramanmaraşlı gençlerle buluştu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde 10.00 – 17.00 saatleri arasında KAFUM’da düzenlenen etkinlik, yoğun ilgiyle karşılandı.

Program kapsamında kurulan stantlarda bakanlıklar, Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri, Diyanet İşleri Başkanlığı, Yeşilay, yerel yönetimler, kalkınma ajansları, üniversiteler ve çeşitli basın kuruluşları yer aldı. Katılımcı kurumlar, gençlere yönelik sundukları eğitim, istihdam, girişimcilik ve sosyal destek projeleri hakkında bilgi veriyor.

Gençler Sorularına Yanıt Buluyor

Organizasyonun açılmasıyla birlikte gençler, alanı yoğun şekilde ziyaret etmeye başladı. Her bir stantta ilgilerini çeken projeleri yakından inceleme fırsatı bulan ziyaretçiler, kurumların sunduğu teşvik ve imkânlar hakkında merak ettiklerini yetkililere doğrudan sorma fırsatı buluyor. Tanıtım günlerinde eğitim bursları, mesleki eğitim destekleri, genç girişimcilere yönelik hibeler, teknoloji yatırımları, sosyal sorumluluk projeleri gibi birçok konuda devletin sağladığı desteklerin tanıtımı yapılıyor.

Tanıtım Günleri 9 Mayıs Cuma Akşamına Kadar Açık

Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri, 9 Mayıs Cuma günü saat 17.00’a kadar ziyaretçilere açık olacak. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, organizasyona başta gençler olmak üzere tüm vatandaşlar davet edildi. Etkinliğin, hem gençlerin kariyer planlamalarına katkı sunması hem de kurumların sunduğu imkânlardan daha etkin yararlanmalarını sağlaması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai

KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

TÜM HABERLER