© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş’ta Deprem Paniği! Vali Ünlüer’den İlk Açıklama

Şanlıurfa Karaköprü’de meydana gelen 5,4 büyüklüğündeki deprem Kahramanmaraş’ta da hissedildi. Vali Ünlüer, kentte olumsuzluk olmadığını açıkladı.

Şanlıurfa’da meydana gelen 5,4 büyüklüğündeki deprem Kahramanmaraş’ta da hissedildi. Saat 10.40’ta gerçekleşen sarsıntının ardından kentte herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı açıklandı.

Kandilli ve AFAD tarafından paylaşılan deprem verilerinin ardından gözler çevre illere çevrildi. Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde saat 10.40’ta meydana gelen 5,4 büyüklüğündeki deprem, Kahramanmaraş’ta da hissedildi.

Sarsıntıyı hisseden Kahramanmaraşlı vatandaşlar kısa süreli tedirginlik yaşarken, kentte herhangi bir hasar veya olumsuzluk olup olmadığı araştırılmaya başlandı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, depremin kentte hissedildiğini doğruladı. Vali Ünlüer, yapılan değerlendirmeler kapsamında şu an itibarıyla herhangi bir olumsuz durum bulunmadığını bildirdi.

Ünlüer, açıklamasının sonunda depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kahramanmaraş’ta depremin ardından şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk bildirilmezken, gelişmelerin takip edildiği belirtildi.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor

Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.

TÜM HABERLER