© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş’ta Beş Mahallede Yol Çalışması Başladı!

Kahramanmaraş’ta yol yenileme çalışmaları nedeniyle 5 mahallede bazı sokaklar geçici olarak trafiğe kapatıldı.

Kahramanmaraş’ta ulaşım altyapısı yenileniyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçelerinde sürdürülen yol ve altyapı çalışmaları kapsamında, çeşitli cadde ve sokaklar belirlenen tarihlerde trafiğe kapatıldı.

Çalışmaların etaplar halinde yürütüldüğü bölgelerde sürücülerin alternatif güzergâhları kullanmaları istendi. Yetkililer, yenileme işlerinin kısa sürede tamamlanacağını ve bölgenin daha modern bir ulaşım altyapısına kavuşacağını bildirdi.

Trafiğe Kapanan Sokak ve Caddeler

Büyükşehir Belediyesi, çalışmalar sırasında oluşacak geçici olumsuzluklar nedeniyle vatandaşlara teşekkür ederek trafik akışını düzenlemek için sahada ekiplerin görev yapacağını duyurdu.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor

Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.

TÜM HABERLER