Kahramanmaraş'ta Barajda İntihar: Dalgıç Ekipleri Seferber Oldu!
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesinde yaşanan trajik olayda, Kandil Barajı'na atlayan bir şahsın arama kurtarma çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesinde yaşanan üzücü olayda, bir şahıs Kandil Barajı'na atlayarak intihar etti. Olay, M.Ş. isimli şahsın motorsikletiyle baraj köprüsüne gelip ardından derin sulara atlamasıyla gerçekleşti.
Görgü tanıklarının ihbarı üzerine bölgeye 112 Acil sağlık ekipleri, jandarma ve dalgıç timleri sevk edildi. Şahsın bulunması için başlatılan arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.
Elbistan Devlet Hastanesi'nde temizlik görevlisi olarak çalışan M.Ş.'nin Ekinözü ilçesine bağlı Kandil Mahallesi'nde kayıtlı olduğu öğrenildi. Olayla ilgili detayların netleştirilmesi için çalışmalar sürüyor.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor
Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.