Kahramanmaraş’ta Ana Su Borusu Patladı, Mahalleyi Su Bastı!
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş’ta Kazı Çalışması Sırasında Ana Su Borusu Patladı, Esnaf Zor Anlar Yaşadı!
Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde yaşanan talihsiz olayda, kazı çalışması yapan iş makinesi ana su borusunu patlattı. Kayabaşı Mahallesi Haydarlı Caddesi’nde meydana gelen olay sonrası basınçlı su iş yerlerine doldu, esnaflar büyük zarar gördü.
Patlama nedeniyle çevrede bulunan üç araçta maddi hasar oluşurken, iş yeri sahipleri suyu tahliye edebilmek için yoğun çaba sarf etti. Olayın bildirilmesiyle birlikte bölgeye KASKİ ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Boru Onarım Çalışmaları Başladı
Ekipler, su akışını durdurarak onarım sürecini başlattı. Yetkililer, su kesintisinin uzun sürmemesi için gerekli tüm önlemlerin alındığını belirtti. Esnaflar, bölgede daha dikkatli çalışma yürütülmesi gerektiğini ifade ederek yetkililerden önlem alınmasını istedi.
İlginizi Çekebilir
KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai
KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.