© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş’ta Altyapı Seferberliği: Köşürge’ye Yeni İçmesuyu Hattı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat ilçesindeki Köşürge Mahallesi'nde başlattığı içmesuyu hattı çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

KASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında, mahalleye yaklaşık 6 kilometrelik yeni bir içmesuyu hattı kazandırılıyor. Bu çalışmalar, 6 Şubat depremlerinin ardından başlatılan altyapı seferberliği kapsamında gerçekleştirilmekte olup, şehir genelinde deforme olan altyapı hatlarının yenilenmesi ve yeni şebeke hatlarının oluşturulması hedefleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde sağlanan 12 milyar TL'lik destekle, Kahramanmaraş genelinde altyapı yenileme çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor. Köşürge Mahallesi'nde yürütülen bu çalışmalar, 3,6 milyon TL'lik bir yatırımla hayata geçirilmekte olup, mahalledeki içmesuyu sorununu kalıcı olarak çözmeyi amaçlıyor. Büyükşehir Belediyesi, modern ve sağlıklı altyapı sistemleri oluşturma konusunda kararlılıkla çalışmalarını sürdürüyor ve 11 ilçenin tamamında altyapı sorunlarının çözümü için projeler geliştirmeye devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai

KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

TÜM HABERLER