Kahramanmaraş'ta Ağustos Fuarına Rekor Katılım: İlk 3 Günde 150 Bin Ziyaretçi Ağırladı!
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından 20 yıl aradan sonra düzenlenen Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı, ziyaretçi rekoru kırarak büyük bir ilgi gördü. 9 Ağustos Cuma günü kapılarını açan fuar, ilk 3 gününde yaklaşık 150 bin kişiyi ağırladı.
Kahramanmaraş’ın kültürel ve ticari hayatına önemli katkılar sağlaması beklenen fuar, Gaziantep, Malatya, Hatay, Kayseri ve Osmaniye gibi çevre illerden gelen ziyaretçilerin akınıyla dikkat çekti. Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen bu büyük organizasyon, Kahramanmaraş’ın bölgenin cazibe merkezlerinden biri olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.
Fuar süresince, 31 Ağustos’a kadar, birbirinden renkli etkinlikler vatandaşlarla buluşacak. Konserler, tiyatro gösterileri, açık hava sineması, alışveriş ve spor alanları ile sahne gösterileri, fuarın programında yer alıyor. Geleneksel Ağustos Fuarı, her gün 16.00 – 00.30 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, tüm vatandaşları bu büyük etkinlikte buluşmaya davet ediyor.
İlginizi Çekebilir
KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai
KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.