© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş'ta 64 Yaşındaki Adam İntihar Etti: Mahallede Şok Yaratan Olay!

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesi Tekerek Mahallesi'nde 64 yaşındaki bir adam, apartman bahçesindeki bankta başına silahla ateş ederek intihar etti. Olay, mahalle sakinleri arasında büyük bir üzüntü ve şok yarattı.

Edinilen bilgilere göre, Tekerek Mahallesi'nde yer alan bir apartmanın bahçesinde, 64 yaşlarındaki bir adam başına silahla ateş ederek yaşamına son verdi. Korkunç intihar anına tanık olan mahalle sakinleri, durumu hemen yetkililere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay Yerinde Hayatını Kaybetti

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, henüz ismi öğrenilemeyen adamın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlatarak intiharın nedenini ve olayın ayrıntılarını araştırmaya başladı.

Bu trajik olay, mahalle sakinleri arasında derin bir üzüntüye neden olurken, polis soruşturmasının devam ettiği bildirildi.

İlginizi Çekebilir

KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai

KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

TÜM HABERLER