© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş'ta 4 Yaşındaki Çocuk 14 Yaşındaki Kuzeninin Kurbanı Oldu!

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde yaşanan trajik bir olayın ardından şok edici detaylar gün yüzüne çıktı.

4 yaşındaki Sultan Akgül'ün kaybolmasıyla başlayan arama çalışmaları, acı bir sonuca ulaştı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Elmalar Mahallesi'nde ailesinin ihbarı üzerine harekete geçti. Ancak yapılan arama sonucunda küçük Sultan'ın evinin bitişiğindeki samanlıkta boğazı kesilmiş halde cansız bedenine ulaşıldı.

Akgül'ün cenazesi, detaylı incelemelerin ardından Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma Suç Araştırma (JASAT) ekipleri, olay yerinde yaptıkları çalışmalarda kuzeni A.A'nın (14) ayakkabısında kan lekeleri ve saman kalıntılarına rastladı. Ayrıca suç aleti de bulunarak delillerin toplanmasıyla birlikte A.A gözaltına alındı.

Şüphelinin jandarmadaki işlemleri sürerken, olayın detaylarıyla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Toplumun büyük bir üzüntüyle karşıladığı bu acı olayın aydınlatılması için yetkililerin titizlikle çalıştığı belirtiliyor.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor

Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.

TÜM HABERLER