Kahramanmaraş'ta 24 Ocak’taki Anne ve Çocuk Etkinliği İleri Bir Tarihe Ertelendi!
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 24 Ocak Cumartesi günü Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilmesi planlanan “Anne & Çocuk Sinema ve Örgü” etkinliğinin olumsuz hava koşulları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 24 Ocak Cumartesi günü gerçekleştirilmesi planlanan “Anne & Çocuk Sinema ve Örgü” etkinliğinin olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiğini duyurdu. Yapılan açıklamada, vatandaşların güvenliği ve ulaşımda yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçilmesi amacıyla etkinliğin ileri bir tarihe ertelendiği belirtildi.
Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde düzenlenmesi planlanan programın, hava şartlarının normale dönmesinin ardından yeniden planlanarak kamuoyuna duyurulacağı ifade edildi.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor
Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.