Kahramanmaraş’ta 15 Temmuz Şehitleri İçin Dağ Yürüyüşü Düzenlendi
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü doğa yürüyüşü ile andı.
Kahramanmaraş'ta 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında anlamlı bir yürüyüş düzenlendi. Başkonuş Yaylası’nda gerçekleştirilen etkinlik, 15 Temmuz şehitlerini anmak amacıyla yüzlerce kişiyi doğa ile buluşturdu.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün organizasyonunda ve Türkiye Dağcılık Federasyonu İl Temsilciliği’nin koordinasyonunda düzenlenen yürüyüşe; dağcılık kulüpleri, AKUT gönüllüleri ve genç sporcuların yanı sıra Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir ile Spor Hizmetleri Müdürü Kadir Gemci de katıldı.
Zorlu parkurda yaklaşık dört saat süren yürüyüşün ardından katılımcılar zirvede Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı eşliğinde 15 Temmuz şehitlerini andı. Etkinlik, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ikramıyla son buldu.
İl Müdürü Yasin Özdemir yaptığı konuşmada, “15 Temmuz’un unutulmaması adına bu gibi farkındalık programları büyük önem taşıyor. Şehitlerimizi rahmetle anıyor, milletimize bir daha böyle acılar yaşanmamasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai
KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.