Kahramanmaraşspor'un Ligdeki Düşüşü Sürüyor! Artvin Hopaspor’a Yenildi!
Kahramanmaraş HaberleriTFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Kahramanmaraşspor, 22 Mart 2025 tarihinde Artvin Hopaspor’u ağırladığı karşılaşmadan puansız ayrıldı. Merkez 1 Nolu Sentetik Çim Saha’da oynanan maçta konuk ekip, 1-0’lık galibiyetle sahadan ayrıldı.
Karşılaşmanın 7. dakikasında Gökdeniz Varol’un attığı golle Artvin Hopaspor öne geçti. Golün ardından Kahramanmaraşspor, beraberliği sağlamak adına baskısını artırsa da rakip kalede son vuruşlarda etkisiz kaldı. İlk yarı, konuk ekibin üstünlüğüyle tamamlandı.
İkinci yarıda ev sahibi ekip, taraftarlarının desteğiyle skora denge getirmek için ataklarını sıklaştırdı. Ancak, Artvin Hopaspor savunması Kahramanmaraşspor’un hücumlarını başarıyla engelledi. Konuk ekip, skoru koruyarak 90 dakika sonunda üç puanı hanesine yazdırdı.
Bu mağlubiyetle Kahramanmaraşspor 26 puanda kalarak alt sıralardaki yerini korurken, Artvin Hopaspor puanını 30’a çıkardı. Kahramanmaraşspor, bir sonraki maçta kötü gidişata son vermek için sahaya çıkacak.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor
Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.