Kahramanmaraşspor’un Gol Hasreti Sürüyor: Karşıyaka’ya 1-0 Yenildi!
Kahramanmaraş HaberleriNesine.com 3. Lig 1. Grup’ta 2024-2025 sezonunu zorlu geçiren HG Hospital Kahramanmaraşspor, kendi sahasında ligin güçlü ekiplerinden Karşıyaka’ya 1-0 mağlup oldu. Bu skorla Kahramanmaraş temsilcisi 29 puanda kalarak 9. sıradaki yerini korurken, Karşıyaka 57 puana ulaşıp zirve takibini sürdürdü.
Merkez-1 Futbol Sahası'nda oynanan karşılaşmaya etkili başlayan taraf ev sahibi Kahramanmaraşspor oldu. Özellikle ilk yarıda zaman zaman rakip kalede tehlikeli pozisyonlar üreten kırmızı-beyazlı ekip, son vuruşlardaki eksiklik nedeniyle tabelayı değiştiremedi.
İkinci yarıya da iki takım yüksek tempoyla başladı. 73. dakikada Karşıyaka forması giyen Enes Nalbantoğlu’nun golü, maçın kaderini belirledi. Bu dakikadan sonra hücum hattında değişikliklerle skoru dengelemek isteyen Kahramanmaraşspor, aradığı golü bulamayınca sahadan puansız ayrıldı.
İlginizi Çekebilir
KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai
KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.