© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraşspor'dan Başkan Görgel'e Tesis Teşekkürü

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, mevcut spor tesislerinin tadilatını gerçekleştirerek, depremde ciddi hasar alan ve kullanılamaz hale gelen Kahramanmaraşspor tesislerini yeniden kullanıma açtı. Bu süreçte, tesisler konaklama alanı olarak kulübe tahsis edildi. Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Yılmaz Terliksiz, verilen destek için Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel'e teşekkür etti.

Başkan Fırat Görgel'in liderliğinde, Kahramanmaraş'ı bir spor kenti haline getirmek ve sporun her yaş grubunda yaygınlaşmasını sağlamak amacıyla faaliyetler ve projeler devam ediyor. Bu kapsamda, Büyükşehir Belediyesi mevcut spor tesislerinin tadilatını yaparak, 6 Şubat depremlerinde tesisleri ciddi hasar gören Kahramanmaraşspor’a konaklama alanı sağladı. Sağlanan bu destek, kulüp yönetimi ve camianın takdirini kazandı.

Kulüp Başkanı Terliksiz'den Teşekkür Mesajı

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Yılmaz Terliksiz, Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel'e desteklerinden dolayı teşekkür ederek şunları ifade etti: "6 Şubat depremlerinde tesislerimiz ciddi hasar aldı ve kullanılamaz hale geldi. Sayın Fırat Görgel’den destek istedik, sağ olsun Fırat Başkanımız bizlere yardımcı oldu. Büyükşehir Belediyesine ait tesisler takımımıza tahsis edildi ve buradaki 22 oda futbolcularımız ile kulüp çalışanlarına ayrıldı. Büyükşehir Belediyemizin bu desteği bizleri oldukça rahatlattı. Bu nedenle Sayın Fırat Görgel'e teşekkür ederiz."

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor

Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.

TÜM HABERLER