Kahramanmaraş'ın Ünlü Çay Bahçesi Cevizli Park Hizmete Girdi
GÜNDEMYeni sezon açılışını yaparak vatandaşlara hizmet vermeye başlayan Cevizli Park’ı ziyaret eden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, doğayla iç içe güzel bir ortamda hizmet verildiğini kaydetti.
Cevizli Park’a gelen vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Okay, vatandaşların hizmetten memnun olduğunu vurguladı. Her yıl yoğun bir ilgiyle yaz aylarında hizmet veren Cevizli Parkı’n bu yıl Pandeminin de imkan vermesiyle sonbahara kadar süreceğini ifade etti.
Cevizli Park ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Göreve geldiğimizde bu alanımızı park olarak düzenledik. Vatandaşlarımızın bu alandan maksimum faydalanması içinde çay bahçesini hizmete sunduk. Bu ortam ve burada sunulan hizmetler vatandaşlarımızın bu alanı çok sevmesini sağladı. Her yıl yoğun bir ilgiyle tesisimiz sezonu tamamlıyor. Bu yıl da hizmet kalitemizi artırarak vatandaşlarımıza hizmet vermeyi hedefliyoruz. Pazartesi gününden itibaren Cevizli Parkımız vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Bugün burada vatandaşlarımızla hasbihal etme imkanı da bulduk. Onlar da buradaki hizmetten ve ortamdan gayet memnunlar. Vatandaşlarımızın bu gibi tesislerden istifade etmesi adına yeni çalışmalarımız var. Onları da önümüzdeki süreçte paylaşacağız.”
İlginizi Çekebilir
Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği
Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.
İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı
İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.
SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu
SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi
TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.