Kahramanmaraş’ın Sembol Plakası 46 EDE 46 Açık Artırmada
Kahramanmaraş Haberleri"46 EDE 46" Plakası Açık Artırmada! Gelir Kahramanmaraş İstiklalspor’a Destek Olacak
Kahramanmaraş’ta özel anlam taşıyan “46 EDE 46” plaka, açık artırmayla satışa çıkarıldı. Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü ile Kahramanmaraş İstiklalspor Kulübü arasında yapılan anlaşma kapsamında, satıştan elde edilecek tüm gelir kulübün bütçesine aktarılacak.
İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ve Kulüp Başkanı Ahmet Gaffar Akarca’nın girişimleri sonucu başlatılan satış sürecinde başlangıç fiyatı 1 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. Açık artırma 22 Ağustos Cuma günü saat 17.00'ye kadar devam edecek.
Plakaya talip olmak isteyenlerin, 0553 041 53 53 numaralı telefona WhatsApp üzerinden T.C. kimlik numarası, isim ve teklif ettikleri fiyatı iletmeleri gerekiyor.
Kulüp yönetimi, katkılarından ötürü Emniyet Müdürü Gökduman’a teşekkür ederken, bu satışın Kahramanmaraş futboluna büyük destek sağlayacağını ifade etti.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor
Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.