Kahramanmaraş'ın Andırın İlçesinde Feci Trafik Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı.
Kaza, seyir halindeki 46 K 4000 plakalı minibüsün, karşı yönden gelen V.İ. yönetimindeki 01 AEB 036 plakalı kamyon ile çarpışması sonucu gerçekleşti.
Çarpışmanın etkisiyle minibüs sürücüsü Veli Evleksiz ve eşi Feride Evleksiz (58) ile torunu Yusuf Eymen Evleksiz (6) yaralandı. Olayın bildirilmesinin ardından kısa sürede kaza yerine intikal eden itfaiye ve sağlık ekipleri, yaralıları minibüsten çıkardı ve ilk müdahalelerini yaptı. Yaralılar, Andırın Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.
Yapılan tüm müdahalelere rağmen Veli Evleksiz, yaşamını yitirdi. Diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Kazanın ardından kamyon sürücüsü gözaltına alındı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İlginizi Çekebilir
KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai
KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.