Kahramanmaraş'a Sağanak Geliyor! AKOM Tarih ve Saat Verdi: 4 Gün Sürecek
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi, 27 – 30 Ekim tarihleri arasında şehir genelinde sağanak yağışların beklendiğini belirterek dikkatli ve tedbirli olunması noktasında vatandaşları uyardı.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi, Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan veriler doğrultusunda şehir genelinde etkili olması beklenen sağanak yağışlara ilişkin uyarıda bulundu. Yapılan değerlendirmelere göre, 27 Ekim Salı günü başlayacak yağışların 30 Ekim Cuma gününe kadar etkisini sürdürmesi bekleniyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, sağanak yağışlarla birlikte yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların gerekli tedbirleri almaları gerektiği vurgulandı.
Sel ve su baskını, yıldırım düşmesi, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgâr ve fırtınaya karşı dikkatli ve tedbirli olunması noktasında vatandaşlar uyarıldı. Herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılması durumunda ise Büyükşehir Belediyesinin ALO 153 Çağrı Merkezi üzerinden ilgili birimlere ulaşılabileceği bildirildi.
İlginizi Çekebilir
11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı Ziyaretçi Sayısı 400 Bini Aştı
Türkiye’nin tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenen Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı, 10 gün boyunca kitapseverleri, yazarları ve yayınevlerini KAFUM Fuar Merkezi’nde buluşturdu. “Gel ve Fark Et” temasıyla gerçekleştirilen fuar, 400 bini aşan ziyaretçi sayısıyla kendi rekorunu yeniledi.
Piri Reis Gündüz Bakımevi, Çocuklar ve Aileler İçin Yükseliyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Piri Reis Çocuk Gündüz Bakımevi’nin inşası hızla sürüyor.
Büyükşehir’in Kale Etkinlikleri Çocuklara Unutulmaz Bir Hafta Sonu Yaşattı
Büyükşehir Belediyesinin Kahramanmaraş Kalesi’nde düzenlediği hafta sonu etkinlikleriyle çocuklar; geleneksel oyunlar, yarışmalar, atölye çalışmaları ve kukla gösterileri eşliğinde doyasıya eğlendi.
Kahramanmaraş İstiklalspor’da Yeni Teknik Direktör Mehmet Altıparmak Oldu
Kahramanmaraş İstiklalspor, teknik direktörlük görevine Mehmet Altıparmak'ı getirdi. Kulüp, yeni hocayla anlaşmayı duyurdu ve yeni dönem resmen başladı.
KASKİ Duyurdu: Kahramanmaraş’ta Gece Boyunca Su Kesintisi Yaşanacak
Kahramanmaraş’ta KASKİ’nin DM16 su deposu bakım çalışması nedeniyle Dulkadiroğlu ve Onikişubat’ta 26 Ekim gecesi su kesintisi uygulanacak. İşte mahalleler.
Kahramanmaraş’ta Gece Yarısı Silahlı Kavga Can Aldı
Kahramanmaraş Elbistan’da gece saatlerinde yaşanan silahlı olayda Soner Çolak kurtarılamadı. Çolak’ın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumuna gönderildi.