Kahramanmaraş'a 450 Milyonluk Hastane Yatırımı !
GÜNDEMAk Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri İletişim Ofisi’nden yapılan açıklamaya göre, kente Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi tefrişat ve donanım dahil 450 Milyon liraya mal olacağı 2022 yılında ise hizmete girmesinin planlandığı kaydedildi.
Kahramanmaraş Milletvekilleri’nin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile yaptığı görüşmeler neticesinde 300 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yapılmasını talep edildiği hatırlatıldı.
Açıklama da şu ifadelere yer verildi:
" AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri olarak, 29/05/2019 tarihinde Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin KOCA ile yaptığımız görüşmede şehrimiz adına 300 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yapılmasını talep ettik ve 18/06/2019 tarihinde İletişim Ofisimiz ’den bu talebimizi kamuoyuna ilan etmiştik.
Milletvekillerimiz ile yaptığımız çalışmalar sonucunda, Sağlık Bakanlığımızın çalışmaları sonucunda 300 Yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin ihalesinin 10/03/2020 tarihinde gerçekleştirileceği ilan edilmişti ve 07/02/2020 tarihinde bunu değerli hemşerilerimiz ile paylaşmıştık
Yapılan ihale sonucunda;
15 Ameliyathane
50 Yenidoğan Yoğun Bakım
20 Çocuk Yoğun Bakım
20 Erişkin Yoğun Bakım
160 Hasta Odası
20 Doğum Odası
40 Diyaliz Ünitesi
46 Müşahade yatağı bulunan
98 Poliklinik
6750 metrekare acil servis ile sağlık hizmeti verecek
358 Sismik Deprem izolatörü, helikopter pisti ve son teknoloji ile donatılacak olan 75000 metrekare kapalı alanlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanemiz, tefrişat ve donanım dahil 450 Milyon liraya mal olacak ve 2022 yılında hizmete girmesi planlanmaktadır.
Bu Sağlık tesisinin şehrimize kazandırılması için çaba sarf eden Genel Başkan Yardımcımız Sn Mahir ÜNAL, İç İşleri Komisyon Başkanımız Sn. Celalettin GÜVENÇ, Milletvekillerimiz Sn. İmran KILIÇ, Sn. Mehmet Cihat SEZAL, Sn. Habibe ÖÇAL,
Sn. Ahmet ÖZDEMİR ve talebimizin karşılanması konusunda göstermiş oldukları ilgiden dolayı Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin KOCA’ya teşekkür ederiz. Kahraman hemşerilerimize ve aziz milletimize arz olunur.
İlginizi Çekebilir
Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği
Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.
İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı
İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.
SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu
SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi
TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.