© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş ve Bazı İllerde Mücbir Sebep Son Kez Uzatılacak!

AK Parti Milletvekili ve Tanıtım Medya Başkan Yardımcısı Mehmet Şahin, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile yapılan görüşmeler sonucunda Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Malatya, Nurdağı ve İslahiye gibi deprem bölgelerinde mücbir sebep halinin son kez uzatılacağını duyurdu.

Asrın Felaketi depremlerinin ardından deprem bölgelerine 'mücbir sebep' işlenerek deprem bölgesinde ekonomik hayatı kolaylaştırmaya yönelik adımlar atılmıştı. Kahramanmaraş dahil bazı il ve ilçelerde mücbir sebep, son kez uzatılacak.

AK Parti Kahramanmaraş milletvekili ve AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Mehmet Şahin, sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımda, 

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile yapılan görüşmeler sonucunda; 

- Mücbir sebep hali son kez uzatılacaktır. (4+2, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Malatya, Nurdağı ve İslahiye'de)

-Bugüne kadar olan yapılandırmaların taksitlendirilmesi TBMM'nin takdirine sunulacaktır.

-Açıklama bu Nisan ayı içerisinde Bakanlık makamı tarafından yapılacaktır.

maddeleriyle açıkladı.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor

Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.

TÜM HABERLER