Kahramanmaraş Sanayi Sitesi'ne 25 Milyon TL'lik Yol Yatırımı Başladı
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Küçük Sanayi Sitesi'nin genişleme alanında asfalt çalışmalarına başladı ve bu kapsamda 25 milyon TL'lik bir yatırım gerçekleştirecek.
Altyapısı hazırlanan 6 kilometrelik güzergah, 12 metre genişliğinde yollarla sathi asfaltla kaplanıyor. Bu projeyle birlikte, sanayi sitesi sakinlerinin ulaşım konforunun artması hedefleniyor.
Bölgedeki esnaflar, eski yolların kötü durumundan dolayı memnuniyetsizliklerini dile getirirken, yapılan çalışmanın önemli bir sorunu çözdüğünü belirtiyorlar. Metin Eskalen adındaki bir esnaf, "Burada eskiden yolumuz çok kötüydü. Ekipler burada hummalı bir şekilde çalışıyor. Yol çalışması bittikten sonra çok güzel olacak inşallah. Fırat Görgel Başkanımız ve ekibine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, 11 ilçe genelinde yol yapım çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor ve vatandaşların ulaşım konforunu artırmak amacıyla yatırımların aralıksız devam edeceğini ifade etti.
İlginizi Çekebilir
KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai
KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.