Kahramanmaraş Polisi Bir Haftada 119 Suçluyu Yakaladı!
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü, son bir hafta içerisinde gerçekleştirdiği operasyonlarla şehirdeki suçla mücadeleyi sürdürüyor.
Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü, 29 Ocak ile 5 Şubat tarihleri arasında yapılan denetimlerde, çeşitli suçlardan aranan 79 kişi ile uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 14 kişi ve hırsızlık olaylarına karıştığı tespit edilen 26 kişi olmak üzere toplam 119 şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslardan 51'i tutuklandı.
Operasyonlar kapsamında 8 adet ruhsatsız tabanca ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ile çeşitli miktarlarda uyuşturucu ele geçirildi.
Ayrıca, trafik denetimlerinde yüksek sesle müzik dinleyen 40 araca ve abartı egzoz kullanan 30 araca işlem yapıldı. Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü, suçla mücadelede kararlılıkla çalışmalarına devam edeceğini belirtti.
İlginizi Çekebilir
KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai
KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.