© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş Narkotik Ekiplerinden Peş Peşe Operasyon: 6 Kişi Cezaevine Gönderildi

Kahramanmaraş ve Elbistan'da narkotik ekipleri peş peşe operasyon düzenledi. Uyuşturucu maddelerin ele geçirildiği çalışmalarda yakalanan 6 kişi tutuklandı.

Kahramanmaraş’ta narkotik ekiplerinin farklı tarihlerde gerçekleştirdiği 4 ayrı operasyonun bilançosu belli oldu. Çok sayıda uyuşturucu hap ve farklı türlerde uyuşturucu maddenin ele geçirildiği çalışmalar sonucunda yakalanan 6 şüpheli tutuklandı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Elbistan Narkotik Büro Amirliği ekipleri tarafından uyuşturucu suçlarına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında 10, 11 ve 15 Ağustos 2026 tarihlerinde dört ayrı operasyon gerçekleştirildi.

Operasyonlarda Neler Ele Geçirildi?

Şüphelilere yönelik gerçekleştirilen aramalarda 725 sentetik ecza hapı ve 472 captagon ele geçirildi. Ayrıca ekipler 9,17 gram metamfetamin, 1,1 gram sentetik kannabinoid (bonzai) ve 3 ecstasy hapına el koydu.

Operasyonlarda ele geçirilen uyuşturucu maddeler muhafaza altına alınırken olaylarla bağlantılı olduğu değerlendirilen 6 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Yakalanan 6 Şüpheli de Tutuklandı

Şüpheliler, emniyette gerçekleştirilen işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Mahkemeye çıkarılan 6 şüphelinin tamamı hakkında tutuklama kararı verildi. Şüpheliler işlemlerin ardından ceza infaz kurumuna teslim edildi.

Kahramanmaraş merkez ve ilçelerinde narkotik ekiplerinin uyuşturucuyla mücadele kapsamındaki çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor

Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.

TÜM HABERLER