Kahramanmaraş merkezli 8 ilde dev operasyon: 20 kişi tutuklandı
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş merkezli 8 ilde operasyon düzenlendi. 24 şüpheliden 20’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kahramanmaraş merkezli olarak 8 ilde gerçekleştirilen geniş çaplı operasyonda önemli sonuçlar elde edildi. Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında çok sayıda suç başlığına yönelik eş zamanlı baskınlar düzenlendi.
7 Nisan 2026 tarihinde gerçekleştirilen operasyonda toplam 24 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında; fuhşa teşvik ve aracılık, suç örgütü kurma, suçtan elde edilen gelirleri aklama, Vergi Usul Kanunu’na aykırılık, cinsel saldırı, güveni kötüye kullanma, kötü muamele ve uyuşturucu madde bulundurma gibi çeşitli suçlamalar yöneltildi.
Gözaltına alınan şüphelilerden 2’si emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken, adliyeye sevk edilen kişilerden 2’sine adli kontrol şartı uygulandı. Mahkemeye çıkarılan 20 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Soruşturmanın çok yönlü olarak sürdüğü ve yeni gelişmelerin yaşanabileceği öğrenildi.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor
Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.