© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş Markaları Türkiye Gıda Fuarına Katıldı

İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar merkezinde Türkiye Gıda Platformu tarafından düzenlenen worldFood 2024'e DUKA Baklava, GAFFAROĞLU Sucukları ve Maraş Gurme katıldı.

Asrın felaketi Kahramanmaraş depremi sonrası depremde zarar gören Kahramanmaraş esnafı ayağa kalkmak ve yeniden daha güçlü olabilmek için alanıyla alakalı fuarlara katılarak nihai tüketiciye ulaşmayı hedefliyor. DUKA BAKLAVA YKB Yasin KARCI günlük 40 ile tatlı gönderimi yaptıklarını söylerken deprem sonrası az kâr marjı çok üretim mantığıyla Kahramanmaraş ilimiz haricinde birçok ilde faaliyet gösteren markalara tatlıların DUKA BAKLAVA tarafından üretildiğini söyledi. Gıda fuarı beklentilerimizi karşıladı dedi. Sosyal medya ve iletişim bilgilerinden gün içerisinde sipariş verenlere bir tepsiden yüz tepsiye ertesi gün siparişleri ulaştırıyoruz dedi. Sosyal medyanın gözdesi dondurma şovlarıyla MARAŞ GURME ve Kahramanmaraş Sucuklarını dünyanın dört bir yanına ulaştıran ve yurtdışında şubeleri bulunan GAFFAROĞLU SUCUKLARI Yöneticisi Mehmet ÖZTÜRK ile yaptığımız ayaküstü sohbette fuarın iyi geçtiği beklentilere cevap veren bir fuar olduğunun altını çizerken fuar boyunca her gün stantlarından ziyaretçilere Maraş Dondurması ikramında bulundu.

Atom Gıda Satış Müdürü Kahramanmaraşlı başarılı yöneticilerimizden Mahmut GÖKŞEN de fuarda Kahramanmaraşlıları misafir ederek firmanın hediyelik paketleriyle çeşitli sos menüsünden ikramlar ile ağırladı.

İstanbul TÜYAP Fuar merkezinde önümüzdeki haftalarda düzenlenecek olan ZÜCHEX fuarına yoğun bir Kahramanmaraş firmalarının katılım sağlayacağı bilgisini sizlere paylaşalım

İlginizi Çekebilir

KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai

KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

TÜM HABERLER