Kahramanmaraş Geleneksel Ağustos Fuarı’nda Sahne Sırası Semicenk’in
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Geleneksel Ağustos Fuarı, 21 Ağustos Cuma günü Semicenk konseriyle devam edecek. Pop müziğin sevilen isimlerinden Semicenk, KAFUM’da müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşatacak.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin şehrin sosyal ve kültürel hayatına renk katan Geleneksel Ağustos Fuarı, birbirinden özel etkinlik ve konserlerle vatandaşları ağırlamaya devam ediyor. Birçok sanatçı ve müzik grubunu Kahramanmaraşlılarla buluşturan fuar, 21 Ağustos Cuma günü pop müziğin sevilen isimlerinden Semicenk’in konserine ev sahipliği yapacak. Semicenk, sevilen şarkılarıyla Kahramanmaraşlılara müzik dolu bir gece yaşatacak.
Pop müziğin son dönemde öne çıkan isimlerinden Semicenk, saat 21.30’da KAFUM’da hayranlarıyla buluşacak. Sanatçı, müzikseverlerin büyük beğeniyle dinlediği “Sende Kalmış”, “Üzülmedik Ki”, “Vur Beni”, “Sebepsiz Ayrılık”, “Çıkmaz Bir Sokakta”, “Gözlerinden Gözlerine”, “Onlar Anlamaz Halden”, “Geçiyor Zaman” ve “Kalpsiz” gibi sevilen eserlerini Kahramanmaraşlılar için seslendirecek. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Geleneksel Ağustos Fuarı’nın birbirinden özel programlarla devam ettiği belirtilerek tüm müzikseverler Semicenk konserine davet edildi. Açıklamada, 21 Ağustos Cuma günü saat 21.30’da KAFUM’da gerçekleştirilecek konsere vatandaşların davetli olduğu ifade edilirken, Semicenk’in sahne performansıyla fuarda müzik dolu bir akşam yaşanacağı vurgulandı.
İlginizi Çekebilir
KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai
KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.