© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş Geleneksel Ağustos Fuarı, 20 Yıl Aradan Sonra Kıraç Konseriyle Başlıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 20 yıl aradan sonra yeniden düzenlenecek “Uluslararası Geleneksel Kahramanmaraş Ağustos Fuarı”nı büyük bir etkinlikle açıyor. Fuar, 9 Ağustos Cuma akşamı saat 21.30’da Kıraç konseriyle kapılarını ziyaretçilere açacak.

KAFUM Atatürk Parkı’nda gerçekleştirilecek açılış konserinde, rock müziğinin tanınmış isimlerinden Kıraç sahne alacak. Konserde, Kıraç’ın Taş Duvarlar, Endamın Yeter, Çayır Çimen Geze Geze, Razıysan Gel, Gidiyorum, Kerkük Zindanı, Karakaş Gözlerin Elmas, Gönül ve Beddua gibi popüler şarkıları müzikseverlerle buluşacak. Konser, saat 21.30’da başlayacak ve tüm vatandaşlar davetli olacak.

Etkinlikler 31 Ağustos’a Kadar Devam Edecek

Fuar, 9 Ağustos’tan itibaren 31 Ağustos Cumartesi gününe kadar devam edecek. Etkinliklerin detaylarına ve program takvimine Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin web sitesinden ulaşılabilir.

Bu uzun aranın ardından fuarın yeniden düzenlenmesi, şehirde büyük bir heyecan yaratmış durumda. Kıraç’ın muhteşem performansıyla başlayacak olan fuar, Kahramanmaraşlılara unutulmaz anlar yaşatmayı vaat ediyor.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor

Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.

TÜM HABERLER