Kahramanmaraş Eski Belediye Başkanı Hacı Ali Özal Son Yolculuğuna Uğurlandı
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş’ın önceki dönem belediye başkanlarından Hacı Ali Özal’ın cenaze törenine katılan Başkan Görgel, “Merhum Hacı Ali Özal ağabeye Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm hemşehrilerimize sabır ve başsağlığı diliyorum. Rabbim mekânını cennet eylesin. Şehrimize yaptığı hizmetler ve bıraktığı eserler daima hayırla yâd edilecektir” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, bir dönem Kahramanmaraş Belediye Başkanlığı görevinde bulunan merhum Hacı Ali Özal için düzenlenen cenaze törenine katılarak Özal ailesinin acısını paylaştı. Kahramanmaraş’ın önemli isimlerinden biri olarak hafızalarda yer edinen Hacı Ali Özal için düzenlenen cenaze töreni, şehir protokolü ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.
Tarihi Ulu Camii’de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazında duygu dolu anlar yaşandı. Cenaze törenine siyaset, bürokrasi, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından merhum Hacı Ali Özal’ın naaşı, dualar eşliğinde Şeyhadil Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.
“Özal Ailesine ve Tüm Hemşehrilerimize Başsağlığı Diliyorum”
Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “Şehrimize uzun yıllar hizmet etmiş, belediye başkanlığı görevinde önemli çalışmalara imza atmış kıymetli büyüğümüz Hacı Ali Özal’ı ebediyete uğurlamanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhum Hacı Ali Özal ağabeye Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm hemşehrilerimize sabır ve başsağlığı diliyorum. Rabbim mekânını cennet eylesin. Şehrimize yaptığı hizmetler ve bıraktığı eserler daima hayırla yâd edilecektir” dedi.
İlginizi Çekebilir
KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai
KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.