Kahramanmaraş Emniyeti’nden Bayram Trafiği İçin Yoğun Önlem
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Emniyeti Bayram Trafiği İçin Alarmda: Sürücülere Güvenli Yolculuk Uyarısı
Kahramanmaraş’ta Kurban Bayramı tatili boyunca trafik kazalarının önüne geçmek ve sürücülerin güvenliğini sağlamak amacıyla İl Emniyet Müdürlüğü, kapsamlı bir denetim planı başlattı. Artan araç trafiği göz önünde bulundurularak ekip sayısı artırıldı, şehir içi ve ana arterlerde kontroller sıklaştırıldı.
Emniyet birimleri, sürücüleri dikkatli ve duyarlı olmaya davet etti. Özellikle hız yapmamaları, emniyet kemeri takmaları, trafik ışıklarına uymaları ve yayalara öncelik vermeleri konusunda uyarılar yapıldı.
“Yola çıkmadan önce aracınızın bakımını yapın, yorgun yola çıkmayın. Yolculuk süresince kurallara uyun ki, bayramınız huzurla geçsin.” mesajı veren yetkililer, sürücülere hayat kurtaran alışkanlıkların önemini bir kez daha hatırlattı.
Kahramanmaraş Emniyeti, bayram boyunca 7 gün 24 saat görev başında olacağını ve olası aksaklıkların önüne geçmek için her türlü hazırlığın yapıldığını açıkladı.
İlginizi Çekebilir
KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai
KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.