Kahramanmaraş Dahil 21 İlde Siber Operasyon: 99 Tutuklama
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş’ın da aralarında bulunduğu 21 ilde, Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen geniş çaplı operasyonlarda siber suç örgütlerine ağır darbe vuruldu.
Siber suçlara karşı yürütülen mücadelede, Kahramanmaraş dahil 21 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonlar neticesinde 346 şüpheli yakalandı. Siber suç örgütlerinin dijital izleri sürülerek, yasa dışı bahis, nitelikli dolandırıcılık ve çocuk müstehcenliği suçlarına ilişkin kapsamlı deliller ortaya çıkarıldı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyon sonrası yaptığı açıklamada, “Siber suçlara geçit vermeyeceğiz. Herkes bilsin ki çevrim içi dünyada da suçun peşindeyiz” dedi.
Operasyonlarda; 6 tabanca, 7 kurusıkı silah, uyuşturucu ve onlarca dijital cihaz ele geçirildi. Ayrıca, yaklaşık 23 milyon TL değerinde mal varlığına el konuldu. MASAK’ın da sürece dahil olduğu soruşturmada, şüpheliler hakkında çok sayıda suçtan işlem yapıldı.
İlginizi Çekebilir
KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai
KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.