Kahramanmaraş Büyükşehir’in Oturarak Voleybol Takımı, Adım Adım Şampiyonluğa İlerliyor
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Oturarak Voleybol takımı, mücadele ettiği Süper Lig A Grubu’nda ikinci etapta da fırtına gibi esiyor. 7’de 7 yaparak grupta namağlup liderliğini sürdüren takımda tek hedef şampiyonluk.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, spora yaptığı yatırımların meyvelerini toplamaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesinin farklı branşlarda elde ettiği başarılar dikkat çekerken, özellikle oturarak voleybol takımının sergilediği performans hem spor camiasında hem de sporseverlerin takdirini topluyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Oturarak Voleybol Süper Lig A Grubu’nda ortaya koyduğu etkili oyunla adından söz ettiriyor. Sezonun ilk etabı için Adana’da parkeye çıkan takım, oynadığı dört karşılaşmayı da kazanarak namağlup şekilde liderlik koltuğuna oturdu.
Mersin’de Set Vermeden Galibiyet Serisi
İkinci etapta da hız kesmeyen ekip, Mersin’de oynanan müsabakalarda üstün performansını sürdürüyor. Konya Engelliler Spor Kulübü, Eskişehir Öğretmenler Spor Kulübü ve Adana Ayyıldız Engelliler Spor Kulübü karşısında sahadan 3-0’lık net skorlarla ayrılan takım, rakiplerine set dahi vermeden gücünü bir kez daha ortaya koydu.
7’de 7 ile Zirvede
Ligde oynadığı 7 karşılaşmanın tamamını kazanarak namağlup liderliğini sürdüren Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, istikrarlı grafiğiyle şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olarak öne çıkıyor. Hem hücumdaki etkinliği hem de savunmadaki disiplinli yapısıyla dikkat çeken takım, ikinci yarıda da rakiplerine üstünlük kurmayı başardı.
Gözler Son Maçta
Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, ligin son maçında 30 Nisan Perşembe günü Gaziantep Gençlik Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Bu mücadeleyi de kazanarak grup aşamasını kayıpsız tamamlamak isteyen ekip, adını çeyrek finale yazdırmayı hedefliyor.
Hedef Şampiyonluk
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nde hedef ise yalnızca çeyrek finalle sınırlı değil. Takım, final etabında da başarılı sonuçlar alarak Oturarak Voleybol Süper Ligi’ni şampiyonlukla tamamlamayı amaçlıyor.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor
Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.